Parkeerverwijssysteem

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Compleet dienstenpakket

Met een goed parkeerverwijssysteem helpt u de bezoekers van uw stad of dorp bij het vinden van een goede parkeergarage. U wilt natuurlijk ook dat toeristen of andere bezoekers snel en eenvoudig in of rondom het centrum kunnen parkeren. Bij City Outdoor Signs in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, hebben wij veel ervaring met het ontzorgen van gemeentes en diverse bedrijven in heel Nederland bij het plaatsen van een parkeerverwijssysteem.

Neem contact op

U wordt volledig ontzorgd bij het plaatsen van een parkeerverwijssysteem

Een parkeerverwijssysteem laat dankzij de juiste buitenbewegwijzering zien welke kant de mensen op moeten voor de parkeerrouting naar het centrum. Bij het systeem kunnen we duurzame ledverlichting gebruiken, wat ook beter is voor het milieu. Wij vinden het belangrijk dat u als gemeente volledig ontzorgd wordt gedurende het gehele traject. Zo kunnen wij verkeersregelaars en de juiste afzettingen voor u verzorgen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het parkeerverwijssysteem binnen een aantal weken gerealiseerd wordt. Ook kunnen we voor u fietswegwijzers plaatsen, zodat de fietsers uw gemeente makkelijk kunnen vinden.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van nieuwe borden voor uw bedrijf of in gemeentebewegwijzering? Neemt u dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 085 – 625 55 00. Ook wanneer u meer informatie wilt over onze borden, zoals beveiligingsborden, staat ons team graag voor u klaar.

Vraag online bewegwijzering voor bedrijven aan of neem contact op!