Fietswegwijzer

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Compleet dienstenpakket

Wilt u een fietswegwijzer laten plaatsen in uw gemeente zodat fietsers hun weg naar uw stad of dorp goed kunnen vinden? In dat geval helpt City Outdoor Signs uit Rijswijk u graag verder. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van fietswegwijzers op allerlei verschillende locaties.

Neem contact op

Profiteer van een totaalpakket als u een fietswegwijzer laat plaatsen

Bij ons profiteert u altijd van een totaalpakket als het gaat om een fietswegwijzer. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Op welke locatie wilt u een wegwijzer plaatsen en voor welke doeleinden? Is er behoefte aan traditionele richtingaanwijzers of zoekt u juist naar een authentieke paddenstoelbewegwijzering die opgaat in natuurlijke omgevingen? Alles is mogelijk. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige plaatsing van uw verwijsborden en staan wij voor u klaar middels schouwen. Uw fietswegwijzer wordt na de plaatsing goed onderhouden, zodat deze een lange tijd meegaat. En wist u dat u ons zelfs inschakelt voor het herstellen van schade aan uw fietswegwijzer? Dat is de service die u van ons kunt verwachten. Bekijk gerust ons project voor de gemeente Leerdam voor een impressie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken

Er zijn verschillende bewegwijzeringsborden mogelijk voor uw fietswegwijzer en daarom gaan wij graag met u in gesprek. Wilt u uw wegwijzer op maat laten maken en plaatsen of schakelt u ons in voor onderhoud? Wij horen het graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 625 55 00 of vul ons online contactformulier in.

Bestel online borden voor een bedrijvenpark of neem contact op!