Fietswegwijzer

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Duidelijk advies

Wilt u een fietswegwijzer laten plaatsen in uw gemeente zodat fietsers hun weg naar uw stad of dorp goed kunnen vinden? In dat geval helpt City Outdoor Signs uit Rijswijk u graag verder. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bewegwijzering op allerlei verschillende locaties.

Neem contact op

Profiteer van een totaalpakket als u een fietswegwijzer laat plaatsen

Bij City Outdoor Signs profiteert u altijd van een totaalpakket als het gaat om een fietswegwijzer. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Op welke locatie wilt u een wegwijzer plaatsen en voor welke doeleinden? Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige plaatsing van uw verwijsborden, zoals beveiligingsborden of een parkeerverwijssysteem, maar ook daarna staan wij voor u klaar. Uw fietswegwijzer wordt na de plaatsing goed onderhouden, zodat deze een lange tijd meegaat. En wist u dat u ons zelfs inschakelt voor het herstellen van schade aan uw fietswegwijzer? Dat is de service die u van ons kunt verwachten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er zijn verschillende bewegwijzeringsborden mogelijk voor uw fietswegwijzer en daarom gaan wij graag met u in gesprek. Wilt u uw wegwijzer op maat laten maken en plaatsen of schakelt u ons in voor onderhoud? Wij horen het graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 625 55 00 of vul ons online contactformulier in.

Bestel online borden voor een bedrijvenpark of neem contact op!