Inventarisatie van bewegwijzering

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Compleet dienstenpakket

Goed beheer start met een correcte inventarisatie van bewegwijzering. Heeft u als gemeente, bedrijf of voorziening borden op straat geplaatst om de vindbaarheid van uw locatie te verhogen? Dan staan de specialisten van City Outdoor Signs in Rijswijk klaar om een correcte inventarisatie van de bewegwijzering uit te voeren. Zo komt iedereen snel, veilig én verantwoord op bestemming!

Neem contact op

Wat is de inventarisatie van bewegwijzering?

Tijdens de inventarisatie van uw binnen- of buitenbewegwijzering kijken wij of de bewegwijzering nog aan alle richtlijnen van het NBd voldoet. Deze inspectie is ontzettend breed en omvat onder andere het vastleggen van gedetailleerde informatie per wegwijsbord evenals controle van het kwaliteitsbeeld. Past de bewegwijzering nog wel in de verkeerssituatie? Heeft het beveiligingsbord nog de juiste reflectiewaarde? Onze bestemming is bereikt wanneer de inventarisatie aantoont dat de bewegwijzering nog volledig in orde is. Is dit niet het geval? Dan ontzorgen wij u graag!

Schakel onze experts in voor een correcte inventarisatie

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening met betrekking tot de inventarisatie en het beheer van bewegwijzering? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 625 55 00 of vul het contactformulier in. Dan denken we met u mee over een praktische oplossing op het gebied van objectbewegwijzering die bij uw gemeente, bedrijf of voorziening past.

Vraag online bewegwijzering voor bedrijven aan of neem contact op!