ANWB-bewegwijzering

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Compleet dienstenpakket

City Outdoor Signs uit Rijswijk heeft al meer dan dertig jaar ervaring en heeft de overgang van de ANWB-bewegwijzering naar de NBd-bewegwijzering (Nationale Bewegwijzeringsdienst) van dichtbij meegemaakt. Veel mensen kennen de huidige NBd-bewegwijzering nog als ANWB-bewegwijzering. Wij geven u dan ook graag een advies op maat over de technische en functionele eisen van de NBd-bewegwijzering in uw gemeente. Tevens voeren wij onderhoud en plaatsing van nieuwe borden uit.

Neem contact op

Waar houden we rekening mee bij ANWB-bewegwijzering?

Als gemeente bent u verantwoordelijk voor correcte vindbaarheid dankzij bewegwijzeringsborden op locatie. Dit is wel zo prettig voor bezoekers van uw gemeente én maakt de weg een stuk veiliger. Wij maken de route naar de eindbestemming graag zo makkelijk mogelijk voor onze opdrachtgevers. Al onze producten en diensten voldoen aan het NBd-bestek zodat u nooit risico loopt als u buitenbewegwijzering bij ons koopt of huurt. Om de kwaliteit en effectiviteit van deze bewegwijzering te waarborgen, doen we regelmatig een schouw. Wilt u weten of de (ver)oude(rde) ANWB-bewegwijzering nog aan de huidige eisen voldoet? Laat ons dan een professionele inventarisatie van de bewegwijzering uitvoeren om ervoor te zorgen dat al uw NBd-bewegwijzering optimaal functioneert en voldoet aan de nieuwste normen en eisen.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Onze experts gaan graag met u in gesprek om de ANWB-bewegwijzering in uw gemeente te laten voldoen aan de nieuwe technische en functionele eisen van NBd! Neem hiervoor contact met ons op. Bel naar 085 – 625 55 00 of vul het contactformulier in. Wij zetten graag een stapje verder voor u!

Vraag online bewegwijzering voor bedrijven aan of neem contact op!