ANWB-bewegwijzering

    • Professionele vindbaarheid
    • Duurzaam ondernemen
    • Duidelijk advies

Veel mensen kennen de huidige NBd-wegwijsborden nog als ANWB-bewegwijzering. City Outdoor Signs uit Rijswijk heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft de overgang van de ANWB naar de NBd (Nationale Bewegwijzeringsdienst) van dichtbij meegemaakt. Wij geven u dan ook graag een advies op maat over de technische en functionele eisen van de ANWB-bewegwijzering in uw gemeente. Tevens voeren wij schouwingen, onderhoud en plaatsing van nieuwe borden uit.

Neem contact op

Waar houden we rekening mee bij ANWB-bewegwijzering?

Als gemeente bent u verantwoordelijk voor correcte vindbaarheid dankzij bewegwijzeringsborden op locatie. Dit is wel zo prettig voor bezoekers van uw gemeente én maakt de weg een stuk veiliger. Wij maken de route naar de eindbestemming graag zo makkelijk mogelijk voor onze opdrachtgevers. Al onze producten en diensten voldoen aan het NBd-bestek zodat u nooit risico loopt als u buitenbewegwijzering bij ons koopt of huurt. Wilt u weten of de (ver)oude(rde) ANWB-bewegwijzering nog aan de huidige eisen voldoet? Laat ons dan een professionele inventarisatie van de bewegwijzering uitvoeren!

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Onze experts gaan graag met u in gesprek om de ANWB-bewegwijzering in uw gemeente te laten voldoen aan de nieuwe technische en functionele eisen van NBd! Neem hiervoor contact met ons op. Bel naar 085 – 625 55 00 of vul het contactformulier in. Wij zetten graag een stapje verder voor u!

Vraag online bewegwijzering voor bedrijven aan of neem contact op!