Borden ondernemersverenigingen

  • Professionele vindbaarheid
  • Duurzaam ondernemen
  • Duidelijk advies

City Outdoor Signs heeft ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van borden voor ondernemersverenigingen. Als u een oplossing zoekt voor bewegwijzering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen ondernemersverenigingen met een duidelijkere bereikbaarheid van hun leden. Wij plaatsen duidelijke borden, maar verzorgen ook het onderhoud. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Bovendien hebben wij verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij zetten duurzame middelen in bij de uitvoering van een overeenkomst. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij City Outdoor Signs.

Neem contact op

Borden voor ondernemersverenigingen plaatsen en onderhouden

Wij plaatsen en onderhouden de borden die wij plaatsen voor ondernemersverenigingen. Zo weet u zeker dat uw leden altijd goed bereikbaar zijn. De borden zijn en blijven duidelijk. Duidelijke borden kunnen ongevallen op de weg voorkomen, doordat mensen duidelijkheid hebben over de richting waar ze naartoe moeten. Bij ons bent u verzekerd van een compleet dienstenpakket. Zo leveren en plaatsen wij borden, onderhouden wij deze, verhuren we bedrijfsnaamvermeldingen en kunnen we zelfs verlichte plattegrondkasten plaatsen en leveren.

Staanderprofielen

Als u borden voor ondernemersverenigingen wilt laten plaatsen, dan heeft u deze keuze uit verschillende staanderprofielen. Deze zijn ook op kleur leverbaar. Vraag snel naar de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie via 088 – 888 59 00.

Bestel online borden voor ondernemersverenigingen of neem contact op!